XXVIII Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2016»

Київ, Ahropromyslova vystavka Kyiv 2016, agroexpo.in.ua, тепловиннер, тепловіннер, тепловінер, XXVIII Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2016», АГРО, агропромислова виставка, твердопаливні котли СЕТ на агропромисловій виставці Київ 2016, котел СЕТ, котел Грінбернер, Хітеко, твердопаливні котли від виробника, виставка котлів, СЕТ, Гринбернер, котел Грінбернер, установка Кара, промислові котли СЕТ, промисловий твердопаливний котел, котли великої потужності, захід в АПК України, АГРО-2016, Біопаливо, Обладнання та технології для твердого біопалива, Котли та когенераційні установки, Сировина для виготовлення біопалива, Енергетична стратегія України, Тверде біопаливо- обладнання та технології, Хітеко, Хитеко, heateco, Виробництво твердопаливних котлів, ООО "Хитеко", Энергоустановки «KARA ENERGY SYSTEMS» на биомассе, Автономні енергогенеруючі установки «KARA ENERGY SYSTEMS» для роботи на будь-якому виді біомаси, котли СЕТ на виставці АГРО, котли Грінбернер на виставці Агро, котли СЕТ на агровиставці 2016, Київ, Україна, тепловиннер, тепловинер, XXVIII Международная агропромышленная выставка «АГРО-2016», АГРО, агропромышленная выставка, твердотопливные котлы СЕТ на агропромышленной выставке Киев 2016 мероприятие в АПК Украины, АГРО-2016 биотопливо, оборудование и технологии для твердого биотоплива, Котлы и когенерационные установки, Сырье для изготовления биотоплива, Энергетическая стратегия Украины, Твердое биопаливо- оборудование и технологии, Хитек, Хитеко, heateco, Производство твердотопливных котлов, ООО "Хитеко", энергоустановках «KARA ENERGY SYSTEMS »на биомассе, Автономные энергогенерирующие установки« KARA ENERGY SYSTEMS »для работы на любом виде биомассы, котлы СЕТ на выставке АГРО, котлы Гринбернер на выставке Агро, котлы СЕТ на агровыставке 2016, Киев, Украина

Експозиція «Агро-2016» - це великомасштабна сільськогосподарська подія на території України, котра є  невід’ємним етапом для всіх виробників галузі продемонструвати свої нові розробки, конструктивні рішення, передові технології.

Понад 25 тисяч метрів квадратних виставкової площі заповнено стендами провідних українських та закордонних виробників. Вся виставка поділена на декілька секторів:

•ExpoAgroTech - 2016 – агропромислова техніка, комплектуючі;

•Біопаливо - 2016 – альтернативна енергетика, котельне виробництво;

•Hi-Tech Агро - 2016 - автоматизація, управління альтернативними джерелами енергії, GPS і GIS-технології;

•Organic - 2016 – органічна продукція і новітні розробки;

•Animal'EX - 2016 – тваринництво;

•FishExpo - 2016 – рибництво;

•Рослинництво і агрохімія – сільськогосподарська техніка, добрива, садове господарство,  основні галузі господарства України.

• Agro Build - Expo - 2016 - будівництво в сільськогосподарському секторі: техніка, будматеріали.

На нашому стенді (А320) представлені новітні технології в сфері енергоефективності для аграрного сектору - автономні енергогенеруючі установки «KARA ENERGY SYSTEMS», що працюють на будь-яких видах біомаси, в тому числі агропеллети, солома, сіно та інші відходи сільськогосподарської діяльності.

Котельне обладнання Heateco Powered by KARA – це установки, що виготовляються на території України під ліцензією голландської компанії  «KARA ENERGY SYSTEMS». За допомогою даних установок можливе теплозабезпечення офісів, комплексів, заводських приміщень, санаторіїв, готелів, курортних об’єктів, торгових центрів, агрокомплексів, тепличних комплексів. Що безперечно є цікавим рішенням для представників промислових комерційних та бюджетних об’єктів.

Heateco Powered by KARA виробляє широкий спектр енергетичного обладнання, що використовує в якості енергії горіння біомаси і забезпечує різні технологічні потреби: водогрійні та парові котли великої потужності, термомасляні установки.

Агровиставка буде також цікавою і для власників приватних будинків, котеджів, адже на стенді нашої компанії представлені твердопаливні котли українського виробництва ТМ «СЕТ» та ТМ «Грінбернер», м. Київ, Україна, а саме:

Твердопаливний котел СЕТ 65Р, потужністю 65 кВт, призначений для опалення приміщень площею до 650 м кв. Вага 770 кг! Трубчастий теплообмінник із сталі 09Г2С. Підвищений показник ККД 90-93%. Рухомі сопла подачі повітря забезпечують рівномірне згорання палива по всій топці.

Твердопаливний котел GB 30 кВт призначений для обігріву приміщень площею до 300 м кв. На 40% менше зварних швів. Велика камера загрузки палива (топка) об’ємом 90 л. Енергонезалежний. Подача повітря в камеру згорання регулюється механічним терморегулятором Honeywell. Ціна вас приємно здивує – всього 19000 грн!

Агровиставка 2016 в Києві триватиме до 11 червня. Не пропустіть!

До речі, в рамках даної події можливо не лише побачити новинки виробників, обмінятися контактами, а й спробувати надзвичайно смачні органічні продукти, як стало популярно казати: «Без ГМО»!

Коментарів: 0
Розміщено 09 Jun 2016 автором Teplowinner