СКІЛЬКИ КОШТУЄ ЖИТТЯ СЬОГОДНІ

Інфографіка: тарифи на комунальні послуги з 1 липня 2016, Инфографика: тарифы на коммунальные услуги по 1 июля 2016,  підвищення тарифів на комунальні послуги, теплова енергія, центральне опалення, підвищення тарифів 1 липня 2016, підвищення тарифів на газ, підвищення тарифів на тепло, Нацкомісія, Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ), тарифи на теплову енергію та послуги центрального опалення для населення, тариф на тепло для населення, зростання тарифу, ТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО, ТАРИФИ, комунальні тарифи (Інфографіка), Середньозважений тариф за одну гігакалорію тепла, тепловіннер, тепловінер, тарифи на тепло з 1 липня 2016, повышение тарифов на коммунальные услуги, тепловая энергия, центральное отопление, повышение тарифов 1 июля 2016, повышение тарифов на газ, повышение тарифов на тепло, Нацкомиссия, Национальная комиссия, осуществляющая регулирование в сфере энергетики и коммунальных услуг (НКРЕКУ), тарифы на тепловую энергию и услуги центрального отопления для населения тариф на тепло для населения, рост тарифа, ТЕПЛОКОММУНЭНЕРГО тАРИФЫ, коммунальные тарифы (Инфографика), средневзвешенный тариф за одну гигакалорию тепла, тепловиннер, тепловинер, тарифы на тепло с 1 июля 2016

Інфографіка: тарифи на комунальні послуги з 1 липня 2016

Чергове підвищення тарифів на комунальні послуги (теплова енергія та центральне опалення) українцям слід чекати вже з першого липня 2016-го. Зазначає Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП). Вартістль даних послуг буде збільшено майже в 2-а рази!

Найбільш наглядно майбутні тарифи зображено на картинці! Тепер, поніжитися у ванні з пінкою після важкого трудового дня є досить дорогим задоволенням, адже, при середньому розрахунку, дана процедура обійдеться вам у 25 грн, а це в свою чергу 2,5 хлібини (для розрахунку взято 10 грн за середню вартість хліба в Україні). І тут вже починаєш думати…

 Під час обговорення змін у тарифному плані для населення керівник відповідного відділу НКРЕКП відмітив, що середній тариф на тепло, діючий в Україні на сьогодні, становить 536 грн/1 Гкал тепла. При цьому, з першого липня його буде збільшено на 95,3 відсотка, тобто 1043 грн/1 Гкал тепла. Для більшого розуміння – зміна тарифів пов’язана з попереднім підвищенням вартості на газ з 27 квітня 2016.

Постанова про підвищення тарифів для українців була прийнята п’ятого травня і на даний момент проходить етап узгодження громадськістю.

В результаті прийняття даного рішення буде збільшено тариф на тепло та послуги центрального опалення на 75-90 відсотків.

Коментарів: 0
Розміщено 13 Jun 2016 автором Teplowinner