Пелетні твердопаливні котли ТМ «СЕТ»

Пелетні котли СЕТ  для приватних домоволодінь, Водогрійний котел на пелетах, Пелетні котли для опалення, пелетні котли українського виробництва, пелетні котли з автоматичною подачею палива, котлы СЕТ на пеллетах с автоматической подачей топлива

Одним із різновидів твердопаливних котлів є опалювальні агрегати, які працюють на основі пелетного палива. Даний вид палива дуже ефективно використовувати в місцях, де немає газопостачання або тарифи на газ занадто великі, те ж саме стосується електроенергії. Отож, для значної економії сімейного бюджету існує альтернативний  та комфортний спосіб опалення.

Основною перевагою використання пелетного котла є простота експлуатації, а також можливість роботи в автоматичному режимі, що дає змогу запрограмувати котел на необхідний температурний режим та дозавантажувати бункер пелетами один раз на декілька днів.

Гідним представником пелетних твердопаливних котлів є продукція торгової марки «СЕТ». Вся продукція даного бренду без виключення пройшла сертифікацію та повністю відповідає вимогам українського законодавства, що підтверджує високу якість опалювальної техніки.

Пелетні котли «СЕТ» були розроблені ТОВ «Сучасні Ефективні Технології», які застосували тільки новітні технології, обладнання та автоматику від провідних європейських брендів та найкращу сертифіковану українську сталь.

Компанія «СЕТ» виготовляє пелетні котли з автоматичною подачею палива.

На сайті компанії «Тепловіннер» Ви можете купити пелетний твердопаливний котел ТМ "СЕТ" необхідної потужності від 25 кВт до 1000 кВт, що дає змогу опалювати як приватні будинки, так і великі промислові площі.

Основні переваги продукції торгової марки «СЕТ» полягають в абсолютній готовності агрегату до експлуатації, достатньо велика економія витрат на паливі, високе значення коефіцієнту корисної дії, екологічно чиста експлуатація протягом нормативного строку – до 15 років, можливість роботи в декількох режимах – з автоматичною та ручною подачею палива, наявність запобіжних клапанів, а також автоматики безпеки, яка запобігає поломкам при коливаннях тиску, перевищенні температури, можливої відсутності палива або при розгерметизації опалювальної системи.

Отже, при всіх перелічених перевагах та особливостях роботи пелетних котлів українського виробника «СЕТ», вони можуть стати незамінними помічниками в домогосподарстві, а також забезпечать Вашу оселю теплом та затишком.

Ознайомитися з продукцією можливо тут!

Коментарів: 0
Розміщено 08 Sep 2016 автором Teplowinner