ПРОМИСЛОВІ ТВЕРДОПАЛИВНІ КОТЛИ | ЕКОНОМІЧНИЙ ЕФЕКТ

Опалювальні котли, які працюють на твердому паливі, мають свою незаперечну ефективність, яка залежить від наступних факторів:

  • повітряне або водяне опалення;
  • управління горінням;
  • тип системи опалення;
  • проект димоходу;
  • вентиляція;
  • тип палива;
  • метод спалювання;
  • управління системою, тощо.

Особливо доцільно використовувати твердопаливні котли для промислових підприємств, які використовують великі об’єми палива та потребують великих обсягів тепла.

Пропонуємо розглянути річний економічний ефект на прикладі котельні потужністю 1300 кВт при переході на альтернативне паливо (опалювальне обладнання - твердопаливні котли великої потужності).

Промышленные твердотопливные котлы СЕТ Украина, Промышленные твердотопливные котлы СЕТ отопления, Промышленные твердотопливные котлы СЕТ в Украине, промышленные твердотопливные котлы СЕТ украина, твердотопливный котел СЕТ промышленный, промислові твердопаливні котли СЕТ, великі промислові твердопаливні котли СЕТ, промислові твердопаливні котли великої потужності СЕТ, котел твердопаливний тривалого горіння промисловий, промислові твердопаливні котли ціна, промисловий твердопаливний котел СЕТ опалення, котел виробничий, промислові котли + на твердому паливі, промислові водогрійні котли СЕТ + на твердому паливі, промислові твердопаливні котли СЕТ Україна, промислові твердопаливні котли СЕТ опалення, промислові твердопаливні котли СЕТ в Україні, промислові твердопаливні котли СЕТ Україна, твердопаливний котел СЕТ промисловий

*розрахунок є орієнтовним та проведеним на квітень 2015 р.  У зв’язку зі зміною тарифів, вартості і т.п., кінцевий результат може відрізнятися.  Для детального прорахунку економічної доцільності переходу вашого об’єкту на тверде паливо, рекомендуємо звертатися до менеджерів.

Заміщення газу альтернативними джерелами опалення можливе трьома шляхами:

  • Встановлення БМК (готова заводська конструкція, що містить в собі все необхідне обладнання для забезпечення об’єкта теплом та гарячим водопостачанням)
  • Реконструкція «повна» на основі стаціонарної існуючої котельні (заміна котлів, допоміжного обладнання та врізка в існуючу димову трубу)
  • Реконструкція шляхом заміни котлів з використанням існуючого обладнання на основі стаціонарної існуючої котельні

На нижче наведеному рисунку приведено орієнтовний розрахунок вартості заміщення газу шляхом реконструкції.

модули отопительные,  Проект блочной котельной на твердом топливе, блочная котельная на твердом топливе, мобильная котельная на твердом топливе СЕТ, мини котельные на твердом топливе, твердотопливная котельная СЕТ, модульные котельные на твердом топливе СЕТ, модульные котельные на твердом топливе цена, проект котельной на твердом топливе, Твердотопливные модульные котельные СЕТ, КОТЕЛЬНЫЕ ТВЕРДОТОПЛИВНЫЕ, котельні на твердому паливі СЕТ, блочно модульна котельня СЕТ, котельня на дровах СЕТ, котельня на трісці, котельня на пелетах СЕТ, Блочно модульна твердопаливна котельня СЕТ, Модульні котельні на твердому паливі в Україні, твердопаливні модульні котельні установки СЕТ, Модульна котельня СЕТ, Котельні установки СЕТ, Модульна котельня на твердому паливі СЕТ, блочно-модульні котельні на твердому паливі СЕТ, Блокова котельня СЕТ, блочно-модульні котельні СЕТ, модульні котельні на твердому паливі СЕТ, модульні котельні на дровах і деревних відходах СЕТ, модулі опалювальні, Проект блокової котельні на твердому паливі,

*вартість вказана орієнтовно в грн для проекту на 1300 кВт  та включає в себе повний спектр робіт від розробки проекту до запуску («під ключ»). Для детального прорахунку вашого об’єкту, рекомендуємо звертатися до менеджерів.

Ну і, певно, найголовніше питання: «Коли проект окупиться?»

В середньому, строк окупності капіталовкладень на твердопаливний котел для промислових потреб становить орієнтовно один-два сезони. А відчути значну економію на опаленні ви зможете ще в перший місяць експлуатації, коли перестанете отримувати платіжки за газ з шаленими цифрами!

модульні котельні на твердому паливі ціна, проект котельні на твердому паливі, Твердопаливні модульні котельні СЕТ, кОТЕЛЬНІ ТВЕРДОПАЛИВНІ, промышленные твердотопливные котлы СЕТ, большие промышленные твердотопливные котлы СЕТ, промышленные твердотопливные котлы большой мощности СЕТ, котел твердотопливный длительного горения промышленный, промышленные твердотопливные котлы цена, промышленный твердотопливный котел СЕТ отопления, котел производственный, промышленные котлы +на твердом топливе, промышленные водогрейные котлы СЕТ +на твердом топливе, Промышленные твердотопливные котлы СЕТ Украина, Промышленные твердотопливные котлы СЕТ отопления, Промышленные твердотопливные котлы СЕТ в Украине, промышленные твердотопливные котлы СЕТ украина, твердотопливный котел СЕТ промышленный, промислові твердопаливні котли СЕТ, великі промислові твердопаливні котли СЕТ, промислові твердопаливні котли великої потужності СЕТ

*ставка дисконтування 22%, розрахунок проведено без врахування росту вартості теплової енергії

Проаналізувавши наведені дані, можна зробити висновок, що використовувати твердопаливні котли у промисловості доцільніше, ніж газові: ціна палива значно нижча, а для деяких підприємств і взагалі безкоштовна (деревообробні підприємства, теплиці, агросектор, тощо), на котрих котел може виступати не лише як опалювальний пристрій, а й утилізатор відходів!

Твердопаливні котли великої потужності вже на багатьох промислових підприємствах стали важливою частиною, адже зарекомендували себе як надійні агрегати у різноманітних технологічних та виробничих процесах.

витрати палива на сезон, розрахунок річної витрати палива на опалення, Розрахунок необхідної кількості теплової енергії на опалення, умовне паливо коефіцієнти

P.S. Якщо вас цікавить доцільність переводу саме вашого підприємства на тверде паливо, надсилайте запит на пошту: info@teplowinner.com.ua. Протягом 2-х робочих днів ми проведемо детальний аналіз всіх необхідних параметрів (можливий виїзд інженера), враховуючи ваші потреби, і сформуємо комерційну пропозицію, що міститиме економічний ефект для вашого об’єкту.

P.P.S. Нагадуємо, що ви маєте можливість придбати промислове опалювальне обладнання в лізинг!

P.P.P.S. І останнє – ми також пропонуємо замінити газове опалення твердопаливним на вашому об’єкті за свій рахунок* (об’єкти теплогенерації). Тобто, Ваша дитина мерзне взимку в школі, бо держава економить на опаленні, Ви звертаєтеся до мера міста (представника влади) з пропозицією перевести школу на опалення твердопаливними котлами. Після обговорення всіх деталей, ми за власні кошти будуємо нову котельню, чи проводимо реконструкцію старої неефективної, встановлюємо своє обладнання, забезпечуємо поставку палива, а держава сплачує нам лише за спожиту теплову енергію. Вартість котрої значно нижча від ринкової вартості «синього полум’я!

*мова йде про об’єкти площею понад 10000 м кв., потужність обладнання від 1 МВт.

Коментарів: 0
Розміщено 28 Jul 2016 автором Teplowinner