Дивовижний котел ГРІНБЕРНЕР GB 14 кВт

Що це за котел ГРІНБЕРНЕР GB 14 кВт?

☑ Це твердопаливний котел заводського виробництва. Саме заводського, а не "гаражного" з офіційною гарантією 3 роки!

 

☑ Це твердопаливний котел, який проходить тестування на заводі на цілісність конструкції, виключаючи заводський брак і протікання котла.

 

☑ Це твердопаливний котел, який при своїх невеликих компактних розмірах (Ш / Д / В: 530/730/770), має досить велику глибоку топку 35 л, дозволяючи завантажувати дрова до 35 см.

 

☑ Це твердопаливний котел, ККД якого становить 76-80% на дровах, а час роботи на одному завантаженні 4-8 годин.

 

☑ Це твердопаливний котел, який має в своїй конструкції водонаповнені колосники, що значно збільшує площу теплообміну і термін експлуатації обладнання.

 

☑ Це твердопаливний котел, який продуманий нашими конструкторами до дрібниць.

 

☑ Це твердопаливний котел, який не соромно порадити сусідові, товаришу, родичам, друзям ... І так! Після цього ви все одно залишитеся друзями! :)

 

Твердопаливний котел ГРІНБЕРНЕР GB 14 кВт – це котел, який дійсно дозволить Вам економити на опаленні, не витрачаючи багато грошей на саме обладнання і його установку, адже чим простіше котел, тим простіше і дешевше до нього обладнання для монтажу, тим простіше і дешевше сам монтаж. А наш котел - простіше простого :)

 

Так де цей чудо-котел можна подивитися і купить в Києві?

 

Звичайно ж в нашому фірмовому магазині! Або замовити доставку у наших менеджерів по телефону! І пам'ятайте, що Ви платите тільки за сам котел, а доставка це вже наші турботи! :)

 

Телефонуйте, пишіть, приходьте! Чекаємо Вас! :)

 

І якщо Ви ще сумніваєтеся, тоді точно приходьте і переконайтеся в цьому особисто!

Коментарів: 1
Розміщено 19 Oct 2016 автором Teplowinner