Акція на промислові твердопаливні котли "СЕТ"

     В умовах нестабільного постачання природного газу, значною та непередбачуваною його вартістю, одним із головних пріоритетів держави є досягнення енергонезалежності, зменшення споживання природного газу бюджетними установами та підприємствами і організаціями, шляхом переходу на альтернативні види опалення приміщень.

     У зв’язку з цим компанія «Тепловіннер» в підтримку державній програмі енергоефективності проводить акцію на промислові котли на твердому паливі. А саме –  Ви можете купить котел на пеллетах з автоматичною подачею палива ТМ «СЕТ», потужністю 1 МВт (1000 кВт) за ціною традиційного твердопаливного котла!

     Лише до 31.05.2016 року ціна на твердопаливні котли українського виробництва становить всього 436 000 грн. Дана пропозиція чинна для моделі СЕТ 1000 АП - промисловий опалювальний водогрійний твердопаливнй стальний котел ТМ «СЕТ» з автоматичною подачею палива: пелети, вугілля.

     Конструкція котла в залежності від способу завантажування та спалювання різних видів твердого палива забезпечує його роботу в двох режимах:

- «Автоматизований» (основний);

- «Ручний» (допоміжний).

     При роботі котла «СЕТ» в режимі «Автоматизований» використовується дрібно фракційне тверде паливо, яке спалюється в пальнику при автоматизованому подаванні із бункера за допомогою шнекового механізму.

     Хочемо звернути Вашу увагу, що завод-виробник ТОВ «Сучасні ефективні технології» має значний досвід у виробництві саме промислових твердопаливних котлів. Встановлено більше 150 МВт на території України. Переведено безліч соціальних, житлово-комунальних та комерційних об’єктів на опалення твердопаливними котлами в Київській, Черкаській, Вінницькій, Закарпатській областях.

     Логістичний центр знаходиться у м. Києві, що значно спрощує доставку по всій Україні.

     Продукція є в наявності! Не потрібно довго очікувати!

 

Телефонуйте! Нам є, що Вам запропонувати!

Відповімо на всі питання та надамо додаткову інформацію за Вашим запитом, організуємо презентацію нашого обладнання безпосередньо на об’єктах.

 

Коментарів: 0
Розміщено 10 Dec 2015 автором Teplowinner